mardi 10 août 2010

Introducing..


Τις φοβάμαι τις νύχτες. Γιατί κρύβουν τα λάθη μου. Κι όταν δεν τα βλέπω γεμίζω σκυρτίματα πως χάθηκαν με το πέρασμα τους.. Δεν νοιάζομαι πολυ για συναυλίες, στάδια, μεγάλα γεγονότα. Ποτέ δεν το'κανα. Θυμάμαι που κάποτε διάβαζα λίγο εφημερίδα, να λέω πως ξέρω . Ούτε ποδόσφαιρο έπαιζα ποτέ. Θυμάμαι μόνο όταν ο αδερφός μου έπαιζε στην γειτονιά με τους ΑΛΛΟΥΣ και μ'έβαζε αναγκαστικά τερματοφύλακα. Σιγά σιγά συνήθισα και τις κλωτσιές και τις τρικλοποδίες, και τους μώλωπες..Μεγαλώνοντας εγκατέλειψα τα όνειρα μου. Μετα, έκανα άλλα. Και πιο μετά τα πραγματοποίησα. Τώρα τα ζώ. Στα δεκαπέντε μου αγάπησα μια γυναίκα. Στα είκοσι αγάπησα έναν άντρα. Στα 22 κατάλαβα πως με κάποιο τρόπο έμαθα να ερωτεύομαι τα μάτια και όχι το φύλο. Κάποιος μια μέρα μου'χε πεί πως ερωτεύομαι εύκολα. Δεν απάντησα. Το μυαλό μου και η καρδιά μου ακόμη να συντονιστούν. Πριν λίγες μέρες επέστρεψα απο ένα ταξίδι που μου άλλαξε τη ζωή. Σήμερα γράφω σ'ένα μπλόκ για να μπορώ να συγκρίνω το χθές με το αύριο. Συνήθως ξεχνάω να το κάνω αυτό. Χθές σκεφτόμουνα όλη μέρα πως να αντιμετωπίσω τον άντρα που μου έφερε τη ζωή ανάποδα. Σήμερα ξέρω πως πιθανότατα δεν θα του μιλήσω ποτέ ξανά. Δεν με νοιάζει να κλάψω, δεν βρίσκω νόημα σε ανόητες θεωρίες πως οι άντρες δεν κλαίνε και τέτοια. Χρειάζομαι μόνο κάτι δυνατό για να με κάνει να ξεκινήσω. Μετα ηρεμώ, την επόμενη πέφτω σε κατάθλιψη. Μετά βρίσκω νόημα σε πράγματα μικρά, περιμένοντας τον επόμενο ''τελευταίο σταθμό''.

Γράφω γιατί ακόμη είμαι μπερδεμένος. Καπου είχα αφήσει ένα μπλόκ και μια ανάρτηση στη μέση. Δεν θα τα τελιώσω. Δεν μ' άρεσει πια γιατί όλο για εκείνον μιλάω. Και πιο παλιά μιλούσα για εκείνη...Αγαπώ να φεύγω με τις ώρες μέσα σε τραγούδια που πάντα έχω την εντύπωση οτι δεν ακούει κανείς αλλά πάντα κάποιος θα το ξεθάψει απο κάπου και θα ξενερώσω. Εγίνα εγωιστής, πιο υπέυθηνος με τους γύρω μου, γελάω περισσότερο, νιώθω καλύτερα και αγαπάω αυτό που είμαι σήμερα. Με τρώει όμως πάντα κάτι. Δεν ξέρω τι. Θα γράφω μέχρι να το ανακαλύψω. Ακούγομαι ψυχρός και αποφασισμένος. Δεν είμαι. Αλήθεια το λέω..Μ'αρέσει να με παίρνουν αγκαλιά το βράδυ για να νιώθω ασφάλεια. Εχω ένα σκυλί, όταν το αγόρασα δεν μου παν οτι είναι έξυπνο. Οταν το ανακάλυψα δάγκωσα τα χείλη μου. Κοιμάται πάντα στα πόδια μου. Οταν έχω συντροφιά στο κρεββάτι κοιμάται ανάμεσα για να μας χωρίζει. Είμαι ακόμη μικρός σε ηλικία. Θα θελα να μου μεγαλύτερος, κουράστηκα να περνάει ο χρόνος αργά κι εγώ να τρέχω. Δεν έχω πολλές εμπειρίες όπως λένε όλοι, τις περισσότερες τις δημιούρησα στη φαντασία μου οταν ήμουν μικρότερος. Η ζωή μου άλλάζει μέρα με τη μέρα. Προσπαθώ να την κρατάω μοναδική, αυτό μου το ζήτησε ένας φίλος παλιά που τον έχω στην καρδιά μου σαν διαμάντι..Η επόμενη ανάρτηση δεν ξέρω πως θα'ναι. Περιμένω ακόμη να μου βγεί παράπονο. Είναι παράξενο πόσο γρήγορα περνάνε τα λεπτά όταν κοιτάς μέσα σου. Δεν θυμάμαι κάν πόσο μου πήρε να το γράψω όλο αυτό..

11 commentaires:

  1. γράφε
    γράφε
    γράφε
    γράφε
    γράφε
    γράφε

    α, και στην περίπτωση που δεν το κατάλαβες, συνέχισε να γράφεις!

    καλημέρα!

    RépondreSupprimer
  2. ναι συμφωνω.... γραφε!!!!

    Καλώς σε βρηκα!

    RépondreSupprimer
  3. εκείνος//εκείνη..
    δεν έχει σημασία..
    η επόμενη ανάρτηση θα είσαι "εσύ" , τα μάτια σου οι δείκτες και η καρδιά σου το ρολόι..
    και ο χρόνος θα κυλάει όπως η μελωδία..
    μελαγχολικά αλλά όμορφα που τον μοιράζεσαι.

    καλώς βρεθήκαμε κι απο'δω!

    RépondreSupprimer
  4. καλη αρχη !!
    σημασια εχει να νιωθεις ολα τα αλλα ερχονται :)

    RépondreSupprimer
  5. Καλημέρα άνθρωπε...
    συνέχισε να προσφέρεις συναισθήματα...
    αυτά λείπουν...
    από λόγια " σοφά " κι ανούσια και μεγαλόσχημα "δήθεν " γεμίσαν οι σελίδες...

    καλώς βρεθήκαμε..-:))

    RépondreSupprimer
  6. ναυτη, νερένια,
    όλο γραφω και δεν σταματάω..μια σειρά να καταφερνα να τα βαζα μόνο..

    η επόμενη αναρτηση θα μιλάει για το τωρα, αυτό που για καιρό έχανα στις σκέψεις..μουσική στην καρδιά χρειαζόμαστε, τίποτα άλλο..

    σκουλήκι,
    μπορείς να μην νιώθεις; δεν μπορείς!

    σπιρτόκουτο,
    μάθαμε να σκοτώνουμε και να κρύβουμε ό,τι παράγει η καρδιά μας..κι αυτο μας τρώει μια έμας και μια τους γύρω μας..

    χαίρομαι που σας βλέπω εδώ..στέλνω μια καλημέρα και μια ευχή για καινούργια πάθη και καλές μέρες στο μέλλον..:)

    RépondreSupprimer
  7. xaxa ήλθα να δω ποιός με παρακολουθεί.. :):)
    γράφε γράφε που λενε κι οι από πάνω.. :):)
    καλη αρχή και την καλησπέρα μου :):)

    RépondreSupprimer
  8. Aρχικά καλώς όρισα και κατά δεύτερον σ'ευχαριστώ για το σχολιάκι!!Μ'άρεσε η εισαγωγή σου!!Πολύ αυθόρμητη!Συνήθως το γράψιμο προκαλεί εκτόνωση,κάτι που χρειαζόμαστε λίγο πολύ όλοι μας!Καλή αρχή εύχομαι κι εγώ θα είμαι κάπου εδώ!

    RépondreSupprimer
  9. Είναι παράξενο πόσο εύκολα μπορούν να σε ταξιδέψουν τα λόγια κάποιου που δεν γνωρίζεις.
    Είναι μαγεία να διαβάζεις σκέψεις και να ζεις μέσα από τα μάτια των άλλων!!

    Χαίρομαι που βρεθήκαμε !


    Υ.Γ.Με πέτυχες σε μία περίοδο που δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το μπλογκ μου κι έτσι οι επισκέψεις μου γίνονται σποραδικά.
    Υπέροχο το σπιτικό σου !!

    RépondreSupprimer
  10. koulpa,
    καλως σε βρήκα ;)

    you may say I'm a dreamer,
    ευχαριστώ που πέρασες, ας γραψω κι'ο,τι προκύψει..

    Σταλαγματια,
    ευχομαι να μπορούσε όλος ο κόσμος να βλέπει σαν κι εσένα, αυτό μόνο :)

    είτε τώρα είτε αργότερα, εγώ εδώ θα'μαι, να περνάς όποτε θές

    καλημέρα σε όλους :)

    RépondreSupprimer
  11. εγώ πάντως που είμαι σπασικλάκι,προτείνω να τους τη σπάσουμε,ανασταίνοντας και βγάζοντας φάτσα κάρτα ότι παράγει η καρδιά μας...
    τη καλημέρα μου και καλή σου εβδομάδα..-:))

    RépondreSupprimer